VEERA-hanke käynnistynyt

VEERA-hanke on käynnistynyt !

Vertaistuesta voimaantumiseen vammaisena naisena VEERA-hankkeen rekrytointi saatettiin päätökseen ja projektipäällikkö Anni Täckman, sekä projektisuunnittelija Jaana Tiiri ovat aloittaneet työnsä. Hankkeen tavoitteena on tukea vammaisten tyttöjen ja nuorten naisten itsetunnon kasvua, vammaisten naisten äitiyttä, ikääntyvien naisten hyvinvointia ja rohkaista naisia johtajuuteen. Näitä tavoitteita kohti hanketiimi lähtee intomielellä!  

Pikapuoliin VEERA-hankkeelle ilmestyy sosiaalisen median kanavia: hankkeen toimintaa ja toteutumista voi seurata Facebookista nimellä VEERAhankeRusettiry ja Twitteristä ja Instagramista nimellä VEERAhanke. Sisältöä ja tietoa lisätään näihin kanaviin, sekä Rusetin verkkosivuille toiminnan edetessä!

Facebook: https://www.facebook.com/veerahankerusettiry

Twitter: https://twitter.com/veerahanke

Instagram: https://www.instagram.com/veerahanke/

(myös Rusetin järjestöpuolen instagram, twitter ja Facebook ryhmä on edelleen toiminnassa)

Projektipäällikkö Anni Täckman: ”Erittäin mielenkiintoista päästä tekemään työtä, jota ennen ei ole Suomessa ollut! Odotan innolla, mitä saamme aikaa ja miten saamme naisia liittymään mukaan.”

Projektisuunnittelija Jaana Tiiri: ”Olemme päässeet Annin kanssa kotiutumaan toimistoomme Helsinkiin ja työvälineet alkavat olla kasassa. Upeaa päästä mukaan rakentamaan Suomeen yhä vahvempaa vammaisten naisten yhteisöä. Yhdessä voimme rohkaista toisiamme kasvamaan yhä moninaisemmaksi ja vahvemmaksi joukoksi!”

Onko sinulla kysyttävää tai ideoita hankkeelle? Ota yhteyttä meilitse osoitteeseen veera@rusettiry.fi!

Anni Täckman (vasen) ja Jaana Tiiri (oikea)