Vuoden ensimmäiset nettitreffit Asahi- terveysliikunnasta

Rusetin Nettitreffit ke 13.1. klo 18.00-19.30: Asahi-terveysliikunta ja infoa helmikuussa alkavasta Netti-Asahi-kurssista.

Tule keskustelemaan siitä, mitä Asahi on ja kenelle se sopii! Asahi-ohjaaja Sirpa Platan opastaa Asahi-terveysliikunnan saloihin. Sirpa toimii ohjaajana Rusetin Netti-Asahissa helmikuun alusta alkaen koko kevätkauden. Yhdistys on saanut apurahan Vammaisliikunnan Tuki ry:ltä kurssin järjestämiseen.

Rusetin nykyisellä puheenjohtajalla Marja Pihnalalla ja sihteerillä Riitta Jolangilla on omakohtaista kokemusta Sirpan ohjaamasta Netti-Asahista. Suosittelemme kaikille tätä liikuntamuotoa!

Ilmoittautuminen Nettitreffille sähköpostilla riitta.jolanki@rusettiry.fi  viimeistään ma 11.1. klo 12 mennessä. Ilmoittautuneet saavat seuraavana päivänä Teams-kutsun sähköpostiinsa. Olen paikalla mahdollista opastusta varten ennen treffien alkua jo klo 17.15. Yksityisopastusta Teamsin käytöstä annan mielelläni aikaisemminkin. Sovitaan vain yhteinen aika tietokoneen ääreen.

Lisätietoa itse kurssista tulee myöhemmin 4.1. 2021 alkavalla viikolla.

Tervetuloa Nettitreffeille kysymään vielä lisää!

Tulevat Rusetin Nettitreffit

Rusetin VEERA-hankkeen esittely helmikuussa ja maaliskuussa opastetaan rintojen omatarkkailuun ja keskustellaan rintasyövästä.