Nettitreffit to 18.2.2021 klo 17.30-19.00

Rusetin helmikuun Nettitreffit to 18.2. klo 17.30-19.00

Tule kuuntelemaan ja keskustelemaan!

VEERA-hankkeen työntekijät Anni Täckman ja Jaana Tiiri esittelevät VEERA-hanketta, jonka päätavoite on varmistaa vammaisiksi tytöiksi ja naisiksi identifioituville mahdollisuuksia vertaisuudesta voimaantumiseen. Hanketta hallinnoi Rusetti. VEERA rahoitetaan STEAn avustuksen turvin 2020-2022. Lisää VEERA-hankkeesta löytyy Rusetin verkkosivuilta 

Ilmoittautuminen Nettitreffille sähköpostilla (riitta.jolanki@rusettiry.fi) viimeistään tiistaina 16.2. klo 12 mennessä. Ilmoittautuneet saavat seuraavana päivänä Teams-kutsun sähköpostiinsa. Olen paikalla mahdollista opastusta varten ennen treffien alkua jo noin klo 17.00. Yksityisopastusta Teamsin käytöstä annan mielelläni aikaisemminkin. Sovitaan vain yhteinen aika tietokoneen ääreen.