BOOBS – 12 tarinaa valokuvanäyttely

Kutsu
” Tunne Rintasi ” 30. toimintavuosi käynnistyy upealla BOOBS – 12 tarinaa ja Paola Suhosen valokuvia -näyttelyllä!
Tunne rintasi ry ja Imetyksen tuki ry toteuttavat valokuvanäyttelyn, joka kannustaa naisia suhtautumaan positiivisesti omiin rintoihinsa sekä vahvistaa heidän itsemääräämisoikeuttaan omaan kehoonsa.
Näyttelyn keskiössä ovat 12 naista, joiden koskettavat elämäntarinat ja Paola Suhosen heistä ottamat poeettiset taidevalokuvat muodostavat herkän kokonaisuuden. Valokuvat ja tarinat saavat ympärilleen aisteja herättelevän näyttelytilan. Kampanjan ja näyttelyn tavoitteena on taiteen ja tarinoiden kautta edistää rintaterveyttä, rintasyövän varhaista toteamista, rintojen omatarkkailua sekä imetystä. Näyttelyn aikana järjestetään myös erilaisia teemailtoja.
Näyttely on osa upeaa Tilanvaltaajat-konseptia, yhteistyössä ovat Torikorttelit ja Ping Helsinki.
Lue lisää tästä!
BOOBS – 12 tarinaa -näyttely

Boobs on siirtynyt kokoontumisrajoitusten takia tammikuulta 2022 helmikuulle. Näyttely avautuu uuden suunnitelman mukaan 1.2.2022 Helsingin Torikortteleissa! Myös kaikki tammikuun tapahtumat ja lehdistötilaisuus siirtyvät helmikuulle.
Tervetuloa tutustumaan näyttelyn kuviin ja tarinoihin 1.-25.2.2022. Näyttelyn tiloissa on myös Ivana Helsingin pieni pop up -myymälä.

Näyttely on avoinna:
ti-su klo 12-19
Aleksanterinkatu 28
Näyttelyyn on esteetön kulku pyörätuolilla ja lastenvaunuilla.

Torikorttelit, Kiseleff, Aleksanterinkatu 28 Helsinki
Tervetuloa!

(Näyttely järjestetään voimassa olevien koronarajoitusten ja -ohjeistusten mukaan. Päivitämme mahdolliset muutokset näyttelyn verkkosivuille.)