Helppo Liikkua to 19.5.2022 klo 14-18

Hei Rusettilainen ja Rusetinmielinen!

Olet varmasti huomannut, että alkavalla viikolla vietetään Invalidiliiton Helppo liikkua-viikkoa. Apuvälinemessut ovat takanapäin ja nyt on aika lähteä porukalla ulos. Lähde torstaina 19.5.2022, Kansainvälisenä esteettömyys- ja saavutettavuuspäivänä lenkille Helsingin Töölönlahden ympäristöön. Tapahtuma erilaisine ohjelmineen järjestetään klo 14.00–18.00.

Yhdessäolo on tärkeää ja vielä tärkeämpää on, että lenkkeilemällä autat Ukrainan vammaisia ihmisiä, jotka tarvitsevat apua nyt ja tulevaisuudessa. #Invalidiliitto ja #Validia Oy lahjoittavat 300:sta ensimmäisestä Helppo liikkua -lenkin kiertäneestä ulkoilijasta 15 euroa per osallistuja tähän tarkoitukseen. Tapahtumaa järjestetään eri puolilla Suomea liiton jäsenyhdistyksissä. Lisätietoa tapahtumasta Invalidiliiton julkaisusta.

Mennään joukolla. Tule mukaan. Ilmoittaudu marja.pihnala@rusettiry.fi keskiviikkoon klo 16.00 mennessä. Kokoonnutaan Kansalaistorin puolelle, Musiikkitaloon johtavan portaikon alapäähän klo 13.30–14.00.
terveisin Marja, pj

Kuva: Invalidiliitto ” Helppo Liikkua viikolla lenkkeillään yhdenvertaisesti ”