KALEVALA X VAMMAISETTYTÖT ETSII PROJEKTITYÖNTEKIJÄÄ!

Oletko sinä etsimämme henkilö, jonka sydän sykkii vammaisten tyttöjen ja nuorten naisten asialle? Sinulla on kokemusta tapahtumien järjestämisestä ja organisoinnista? Ymmärrät nettisivuja sekä niiden sielunmaailmaa ja sisällön tuottamaminen on tuttua? Somessa uit kuin kala vedessä? Nyt on paikka auki just sulle!

Kalevala Koru Oy ja Vammaisten naisten valtakunnallinen yhdistys Rusetti ry ovat tehneet yhteistyösopimuksen, jonka päämääränä on voimaannuttaa vammaisia tyttöjä ja nuoria naisia. Vammaisten tyttöjen ja nuorten naisten itsetunnon, omanarvontunnon ja omaan identiteettiin kasvamisen vuoksi. Tästä yhteistyöstä saatavalla rahoituksella Rusetti toteuttaa leiritoimintaa, vammaisettytöt.fi median ja mediasisältöä, jota voidaan hyödyntää markkinoinnissa ja eri medioissa.

Haemme projektityöntekijää Kalevala x VammaisetTytöt -projektiin määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 27.6.2022-31.3.2023. Työ on luonteeltaan osa-aikainen/tuntityötä ja sopii esim. eläkkeen tai opiskelun ohessa toteutettavaksi. Työaika vaihtelee työmäärän mukaan noin 10–80 h/kk. Palkka on 18 €/h. Noudatamme Sosiaalialan järjestöjä koskevaa työehtosopimusta (HALI ry). Työtä voi tehdä etänä ja tarvittaessa Helsingissä Oulukylässä sijaitsevassa toimistossamme.

Projektityöntekijänä vastaat vammaisettytöt.fi median suunnittelusta, koordinoinnista ja ylläpidosta sekä vastaat leirien sekä muiden tapahtumien toteuttamisesta. Tarjoamme sinulle valmiin suunnitelman ja raamit projektille. Näiden lisäksi sinua tukee esihenkilö sekä upea vammaisten naisten yhteisö. Joten ihan nollasta ei tarvitse lähteä. Odotamme sinulta itseohjautuvuutta, reipasta työotetta, kykyä järjestää ja organisoida tapahtumia ja tuottaa sisältöä nettiin ja someen. Projektihallinnan tuntemus katsotaan eduksi sekä kohderyhmän tuntemus on ehdoton plussa.

HAKEMINEN:
Lähetä vapaamuotoinen hakemus sekä CV sähköpostilla osoitteeseen anni.tackman@rusettiry.fi  Laita viestin aiheeksi/otsikoksi Kalevala x VammaisetTytöt työhakemus. Hakemus tulee toimittaa viimeistään su 19.6.2022. Huomioithan, että täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten kannattaa olla nopea.

Lisätietoja paikasta antaa projektipäällikkö Anni Täckman anni.tackman@rusettiry.fi

Ilmoitus julkaistu 3.6.2022 klo 10.45