Tule tukemaan kehitysmaiden vammaisia naisia Kynnyksen kummiohjelman kautta

Kynnys ry:n kehitysyhteistyön tavoitteena on kehittyvien maiden vammaisten henkilöiden aseman parantaminen sekä vammaisten ihmisoikeuksien toteutuminen. Sekä Kynnys että sen kumppanit kehittyvissä maissa ovat vammaisten henkilöiden omia järjestöjä, joissa eri tavoin vammaiset henkilöt ovat itse toimijoita ja asiantuntijoita työssään. Kynnys on tehnyt kehitysyhteistyötä 1980-lopulta lähtien.

Kehitysyhteistyöhankkeiden keskeisiä teemoja ovat itsenäinen elämä sekä vammaisten naisten voimaantuminen. Toimintamme naiserityisiä painopisteitä ovat mm. Etiopian ja Keski-Aasian vammaisten naisten voimaantuminen sekä vammaisten ihmisten seksuaalioikeuksien edistäminen.                                                                                              

Haluaisitko olla mukana tukemassa Kynnyksen kumppaneita – vammaiselta naiselta vammaiselle naiselle? Voit tehdä niin tukemalla kummiohjelmaamme!

Kummina tuet vammaisten naisten itsenäistä elämää valitsemallasi summalla (10 tai 20 €), joka veloitetaan haluamallasi tavalla kuukausittain, neljännesvuosittain, puolivuosittain tai kerran vuodessa.

Vastineeksi saat:

  • kerran vuodessa terveiset omalta kumminaiseltasi ja kuulet miten hänellä menee
  • terveiset naisohjelmistamme Etiopiasta tai Keski-Aasiasta
  • kurkistaa työhömme ja olla mukana mahdollistamassa vammaisten naisten oikeuksien toteutumista maailmassa.

Katso lisää ja tule mukaan: https://kynnys.fi/kehitysyhteistyo/tulekummiksi/

Rysbu Bazarbaeva kotinsa edessä Kirgisiassa/ Kuva: Liisa Huima/Kynnys ry